Jeg heter Maria hvem er du?

Jeg Heter Maria er 29 år å bor i Alta .

Jeg er hjemmeværende på grunn av sykdom.å ønsker å komme i kontakt med andre mennesker som er kanskje i samme sitvasjon eller bare andre som ønsker å bli kjent med nye mennesker.

etter jeg blei syk har naturligvis en del av det sosiale livet blid mindre en før .

Jeg er sosial å veldig gla i å bli kjent med nye mennesker .

kanskje vi høres !

 

3

Kjenner meg igjen her. Men jeg har barn, samboer, to hunder, to katter og hamster. Skulle ikke hatt lov til å føle meg ensom da. Jo jeg er det, da jeg er hjemmeværende på lik linje med deg. Jeg har heller ikke ork til å være sosial til tider. Nå er jeg på vei ut i jobb igjen, da jeg har startet på avklaring. Så vi får se hva det blir til. Du ser ut som ei hyggelig jente. Jeg er noen år eldre enn deg men meget ungdommelig av meg :)

Håper at du ha en fin dag <3

poesimylife: har 1 datter som blir 7 år . I juli er også gift å har 2 katter men av en eller annen grunn er live uansset av å til ensomt etter man havnet ut av arbeidslivet. Håper jeg også kan komme meg i arbeid igjen snart . Ønsker deg en kjempe fin dag :)

Ja man faller dessverre utenfor når man ikke har noe å gå til. Jeg håper at det nå blir endringer for min del. Er meget lei av å gå hjemme, selv om jeg neppe kan jobbe 100%.

Håper at det ordner seg for deg ganske snart :) <3

Skriv en ny kommentar